Svar

Största orren beeecczzzz:
Babe du är bäst, love you big time ❤

Svar: Du är bäst , love you❤


Anonym: Är killen Jimmy?

Svar: Nej


Anna:
Festar du mycket?

Svar: Nej, inte överdrivet



When you can't sleep it's because you're awake in someones dream

Sömnlösa nätter, fler och fler... Hatar att må såhär. Skulle igentligen festa ikväll och fira in det nya året med massa härliga människor men som jag mår nu så kommer jag inte ens orka resa mig ur sängen på hela dagen/natten.. Fuck this shit!

Hoppas alla får en bra nyårsafton och ett grymt 2013!

Pussar


Bye bye 2012

2012 - det här året har inneburit mycket förändringar, bra och dåliga för min del. Jag har konfirmerat mig, vilket var en underbar upplevelse och jag har lärt känna massa nya människor som jag inte kan förstå hur jag kunde leva utan! Men jag har även förlorat någon som var en så stor del av mig, eller förlorat och förlorat, glidit ifrån, och jag tycker personligen att det är så sjukt synd, eftersom vi alltid hade så kul ihop och du betydde och betyder mer än du någonsin kommer kunna förstå. Jag hoppas att du öppnar ögonen för dom här orden och ser att dom är till dig. Sen så har jag börjat umgås med massa nytt härligt folk! Bland annat min soulmate Beccz, fy vad mycket mysiga minnen vi skapat på så kort tid! Big love!
Sen har jag ju färgat håret! Förändrats totalt till utseendet och enligt mig till något bättre!

I början av tvåtusentolv så träffade jag en person som alltid kommer att betyda något för mig, min första lilla kärlek kan man säga, även fast det är 10 månader sen så har vi fortfarande kontakt, vi bryr oss verkligen om varandra! Och ett tag ångrade jag att jag dumpade honom vilket jag tror att en liten del av mig fortfarande gör men samtidigt så känns det som att det var menat så.

Bjuder på massa härliga bilder från året som gått! Pussar


Nu mår man bra...

Mår sjukt dåligt, helt hemskt att bara ligga här hemma i soffan och inte kunna hitta på saker nu när det är lov och allt.. Efter dessa dagar hoppar jag verkligen att jag är frisk på nyår! Det vore sjukt segt att få ligga hemma på en nyårsafton...

Pussar


VSfashionshow

Sitter och deppar lite till Victoria's Secret Fashion Show, nej jag skojade jag är snyggare än alla där. Lol på den.


Love it...

Är sjuk kan man säga, mådde inte så bra imorse men pallrade mig iväg till stan och mötte upp Nora och Fanny iaf, vi kollade runt lite och sen drog Fanny och då gick jag och Nora och åt på ett jättemysigt ställe i Gallerian där jag faktiskt aldrig ätit förut! Det var god mat så hade rekommenderat om jag kommit ihåg namnet på stället! Fick även med mig en Odd Molly kofta och en ögonbrynspenna hem!

Men nu ska jag börja spara lite! Har slösat väldigt mycket dom senaste dagarna så ska försöka spara lite nu! Hoppas jag lyckas med det...

Pussar!


I'm back!

Ledsen för seg uppdatering de senaste dagarna men har helt enkelt inte haft någon tid.
På julafton var vi hos min farbror och faster med kusiner och allt, as mysigt och sen kom tomten och allt, haha.
Igår var jag hos Fanny och firade henne eftersom att hon fyllde femton!
Idag har jag varit i stan och shoppat loss haha!

Imorgon ska jag fixa lite bra inlägg och göra fint och nytt här på bloggen! Stay tuned!


God jul läsare!


Wanted


Dan före dan

Julafton imorgon! Sjukt taggad, verkligen nöjd med alla mina julklappar utom en.. Till min käre storebror, vilket är synd med tanke på att han förtjänar den bästa presenten. Men men, tanken som räknas va?

Både igår och idag har jag varit i stan och köpt julklappar eftersom jag var lite sent ute med vissa osv. Igår kväll låg jag och Fanny och kollade film hela kvällen bara, måste ladda för nyår, haha. Nej men vi var sjukt trötta helt enkelt.

Imorgon blir det mys med kusinerna och deras barn, och farbror och faster och dom mysiga! Ha en bra jul allihopa!

Pussar Malin!


Weekends

Love it! Finns inget underbarare. Speciellt när man dessutom är ledig i tre veckor sen! Igår hade vi avslutningen och vi fick våra betyg! Höjt mig nästan 30 poäng, rätt stolt faktiskt! Hoppas jag får mitt förstahandsval till gymnasiet, haha.

Igår träffade jag Victoria, Matilda, Sara, Fanny och Nora och vi åkte till stan för att fixa de sista julklapparna, och tog en fika och så, jag blir dock tvungen att åka in idag också! Men först ska jag till frisören och bli av med min utväxt och mina slitna toppar! Inte varit där på typ två månade nu så detta är behövligt!

Pussar


Me, myself and I


2 days left...

Är så sjukt avis på alla som slutade igår/idag.. Själv slutar man på fredag. Är sjukt nervös för mina betyg också!
Jaja, idag ska jag först till skolan och sen ska jag till stan med Anna och köpa dom sista julklapparna plus något till mig själv maybe! Mys. Sen ska jag hem och öva på Bibeln jag ska läsa för hela skolan... Kommer dö så hejdå.


Dagens

Kände för något cozy men ändå snyggt, så fick bli dessa kläder och osminkad! Puss

Tröja- Gant
Jeans- Filippa K
Skor- Hunter
Väska- Longchamp
Armband- Marc by Marc Jacobs


Cozy


Fail sorry

Läste mitt inlägg efter att jag publicerat och insåg att det ser ut som att jag skriver "Ush" åt sexorna/sjuorna! My bad, inte menat så! Haha ni är cute ;)

Puss


Onsdagar är bäst

Vilken jävligt seg dag. Allmänt irriterad. Sen kommer min lärare och ska göra det värre, jag, Victoria och Linnea låg och as garvade på lektionen, kunde inte hålla oss dels för att Victoria låg och såg allmänt rolig ut. Sen så ska dom ju SÅKLART köra ut någon ur klassrummet och det blev ju såklart JAG. Hatar. Blir fett irriterad, sen får jag typ va i ett klassrum med massa sexor eller om det va sjuor... Ush. Sen när jag redan är sur så kommer min lärare och ska förklara sig varför jag fick gå ut "Men jag va tvungen att ta ut någon" aa eller så tar du ut alla eller DEN/DOM SOM ORSAKAR GARVET.

Okej tack, behövde bara vara lite arg. Ska snart åka och träffa Rebecca och tror att kanske Jenny och Josefin skulle va med, myspys!

Pussar Malin!



Så fruktansvärt

Vad är igentligen grejen med hästar finns inte? Det är inte kul någonstans, det ända som är LITE kul är att alla tar det så sjukt seriöst och blir as arga. Visst, jag har aldrig haft häst eller ridit så jag vet ju inte hur man reagerar då men jag har kompisar som har häst osv och dom håller med. Så vad är igentligen det roliga med att lägga en handgranat och en häst på samma bild och skriva granatäpple? Det är inget äpple eller någon annan frukt, DET ÄR EN HÄST.


Dagens outfit

Tog mig tid att ta en bild idag med! Pussar

Tröja- Bondelid
Jeans- Gstar
Skor- Ugg
Väska- Longchamp


Sleep tight sunshines

P U S S A R M A L I N


Lml


Moi today

Vaknade 20 minuter innan min buss gick utav att Anna ropade på Adde, hade alltså inte ställt någon klocka, bra Malin! Sen när jag kom till skolan så får jag veta att vi börjar halv nio istället... Åh misslyckat. Det här hade jag iaf på mig idag:

Jacka- Mango
Blus- Odd Molly
Jeans- Gstar
Skor- Hunters
Väska- Longchamp

PUSSAR!


Segt

Segt med söndag.. Ligger just nu i Victorias rum och funderar på att skaffa mig ett liv. Nä men vi har kul. Har ingen bloggmotivation just nu så ni får nöja er med tråkiga inlägg. Hej


Mysisar

Världens myskväll, spåras lördag med andra ord.
Jag, Linnea och Ida åt middag hemma hos Ida och sen kollade vi på sex and the city 2 och åt bj och godis och lite sånt, nu är vi slut och ska nog sova snaart!

Pussar Malin!


New in!

Det här nedan köpte jag till mig själv , odd Molly blus och en bh från hm! Sen köpte jag lite julklappar men det blir det inga bilder på eftersom att dom som ska få det läser min blogg! Puss


Svar på tal...

Kommentar: Vågar du inte säga att du inte är oskuld eller? Hahahahahahahahaha

Svar: Jo men jag tycker inte att det angår alla som läser min blogg.


Puuuuuss!


Helg...

Mysigt med helg ju! Detta kommer bli en myshelg för mig! Igår åt jag och Victoria middag hos mig och låg i soffan och degade hela kvällen, idag ska vi till stan och ikväll ska jag , Ida och Linnea ha en mini sleepover! Myyyyys , vad har ni för er?

Pussar Malin!


Taggar...

Jag ska roligt nog läsa en bit ur Bibeln tillsammans med en kille i klassen INFÖR HELA SKOLAN på avslutningen. Ser verkligen fram emot det!

Ledsen att jag inte bloggar tidigare idag men har haft lite annat för er! Och nu är jag riktigt trött så godnatt!

Pussar Malin!


Svar på frågestunden!

Här har ni videon! Hoppas ni är nöjda med svaren! Ursäktar att jag knappt kan prata ordentligt men är sjukt trött! Ha det bra sötisar!


Hurtigt värre

Drev, ligger i sängen och myser bara. Borde nog plugga också men vill inte dissa sängen , han blir så ledsen då.

Puss


Skolmys

Allt är så mys hela tin


Kanelmys

Hittade en gammal härlig video, var såklart tvungen att ladda upp, enjoy.


Film...mys

Alltid så mysigt att kolla på film med the perfect couple... Tur att jag kan smsa med min baby iallafall! Haha. Vi ligger iallafall alla tre och kollar på LOL , börjar bli en vana nu! Ska snart äta middag med hela familjen, alltid mysigt eftersom varken jag eller Adde är hemma så mycket på helgerna osv!

Puss alla sötisar!


"Kärlek suger"

 
Nej. Kärlek suger inte!
Bara för att du någon gång valt fel kille/tjej, blivit dumpad, blivit bedragen eller på något sätt sårad av någon som betytt något för dig så betyder det inte att kärlek suger. För kärlek är så mycket mer. Att älska någon är bland det bästa som finns, men tyvärr så överanvänder vi ordet älska idag. Vi säger det utan mening, till personer som vi igentligen kanske inte ens funderat på vad vi känner för. Och visst, man kan tro att man älskar någon men då är det en helt annan sak, för om man till exempel får höra av en kille man träffat 4 gånger att han älskar en, så känns det ju inte ens speciellt, reaktionen från min sida blir mer "Nej, du älskar inte mig, varför ljuger du?" än "Ååh vad gulligt!". Att älska någon är inte en känsla, det är något man gör, då kommer man alltid bry sig om personen. Att vara kär är en känsla, som precis som alla andra känslor kan ändras. Learn the diffrence.
 
Det skulle vara så underbart om meningen "Jag älskar dig" skulle kunna få tillbaka sin betydellsefulla mening.
 
Tumblr_meoqj6jkoj1rl2fxpo1_500_large

Godmorgon sötisar!

 
Tisdagar, även min längsta skoldag! kul. Har idrott som första lektion men börjar nio så det är ganska chill, och sen har jag inte så många lektioner+ håltimme så överlever, fast har däremot prov i etik, men men.
När jag har slutat ska jag nog åka hem och plugga till terminens sista prov.. Astronomi. Jaja! Ha en bra tisdag!
 
 
P U S S A R  M A L I N

Bekännelser

 
Jag har sjukt dåligt tålamod.
 
Jag håller nästan alltid min mobil i handen.
 
Jag älskar filmen LOL och kollar på den hela tiden, vet inte varför haha.
 
Jag hatar kik så har en för dom jag känner och min första kollar jag aldrig.
 
Jag har väldigt dåligt självförtroende.
 
Jag är helt talanglös, inget jag är sådär as bra på, haha. 
 
Jag älskar att bo på Ekerö på sommaren men hatar det på vintern/våren/hösten.
 
Det finns enligt mig inget godare än kesella.
 
 
 
 
 
 

Hatkommentarer in my heart

vad fn
Vad fan har du gjort med kinderna? Du måste ju vara mer fyllig.

Svar: HAHAHA , du förstår nog inte att jag bara tycker det är sjukt kul att du ens tar dig tid att gå in på min blogg ännu en gång för en sådan onödig kommentar. Mina kinder blir så när jag putar med läpparna. Ha det bra! :)


mys med bästa!

Idag slutade vi ganska tidigt, så jag och Victoria åkte hem till mig och fixade lite mys med bär och kesella! Mysigaste! Vi ska snart åka och träffa Matilda och Nora i aba. Puss och ha en bra måndag sötisar!


Mondays makes me happy


Härligt med måndag igen, har as kort dag, skönt för mig, inte helt klart vad jag hittar på idag men nantagligen plugga till terminens näst sista prov! Ha det bra finisar!

P U S S A R M A L I N


New

Åkte till stan med Kajsa idag, kollade runt lite och tog en fika, fick med mig skönheterna under ↓
Sen träffade jag Kalle också, MYSIG dag.
 
 
P U S S A R  M A L I N

Bloppis!

 
Alla plaggen är knappt använda.
Om du vill köpa något så kontakta mig på
Facebook: Malin Liljedahl
Kik: mallzor
 
SÅLD 
Stickad tröja M 50kr (köpt för 249kr)
 
 
SÅLD 
Blommig tröja med vollang från midjan S 50kr (köpt för 149kr)
 
SÅLD
Blå blus XS 50kr (köpt för 349kr)
 
Klänning S 20kr (köpt för 99kr)
 
 

Ideal?

 
Igentligen så är dagens ideal rätt sjuka, speciellt för tjejer. Man ska vara pinsmal, inta ha något fett alls, sen ska man dessutom ha stora bröst och ganska stor rumpa, hur går det ihop? För de flesta så kan man ju inte vara pinsmal och ändå ha stora bröst, det går liksom inte om det inte handlar om gener och så att man har stora bröst ändå. Sen ska man ha perfekt hy, stora läppar, liten näsa och fina ögon. Långt hår.
Vad jag försöker säga är att alla är fina på sitt sätt! Smal eller tjock, spelar ingen roll. Du är fin som du är!
 
a pretty face is nothing if you has an ugly heart.
 
 
 
 

Saknar dig...

Sjukt hur mycket jag saknar sommaren, hatar att man måste ta på sig så mycket kläder för att ens kunna gå utanför dörren i fem sekunder. Åh , sen så blir det ju inte bättre när man kollar igenom massa sommarbilder heller. 'Fuck off, okej?
 
 
Glöm inte frågestunden! ↓

Svarar i en video!

 
P U S S A R  M A L I N 

Cozy

Idag åkte jag först till donken med Victoria, Rebecca, Nora, Matilda och Sara och snackade lite och så för dom skulle käka också. Sen hämtade pappa mig och vi åkte till Bromma Blocks och åt luch, sushiii, bästa! Sen gick vi runt och kollade massa, hade hoppats på att hitta en nyårsklänning men jag kom istället hem med en bondelid tröja och två nya grejer på önskelistan! 
 
 
 
P U S S A R  M A L I N 
 
 
 
 
 

Q/A

1. Vilken svordom använder du mest? Fan

2. Äger du en iPod? Ja

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ställer den oftast på 7 men går upptyp halv 8

4. Hur många resväskor äger du? Tre

5. Använder du flip-floppar? Inte nu, det är vinter

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Brukar inte handla

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja och nej

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Lol

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? En kompis

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ingen aning

11. Har någon någonsin kallat dig lat? Jadå haha

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej 

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Använder varken cd spelare eller cd skivor

14. Vilken är världens bästa artist just nu? Har ingen favorit

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall Vad? Ja, haha klart jag inte skriver den på bloggen, ingen hemlighet då ju

16. Många vänner eller få riktigt nära vänner som du litar på? Få riktigt nära vänner

17. Vad åt du till middag senast?  Pizza , haha

18 Använder du huvtröjor? Ja bästa

19. Kan du vissla? Nej

20. Vem var den senaste som ringde dig? Alex

21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Extreme tror jag

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja det tror jag, men antagligen dom som inte känner mig :)

23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 08 

24. Tittade du på tecknat när du var liten? Ja

25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? 20-30min

26. Hur många syskon har du? 1syskon

27. Är du blyg inför det motsatta könet? Beror på vilket sammanhang men inte ofta

28. Vilken film kan du alla replikerna till? Mean girls, fucking åmål, lol och fjorton suger

29. Äger du några popband t-shirts? Nej 

30. När flög du senast? Längesen 

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? Åtta runt bordet vi äter vid

32. Läser du för skojs skull? Beror på bok

33. Pratar du några andra språk? Engelska, danska och lite franska 

34. Diskar du din egen disk? Nej, har diskmaskin

35. Har du gråtit offentligt? Japp, senast för en vecka sen

36. Har du en stationär dator eller en laptop?  båda

37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Inte alltid

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej

40. Kan du kasta macka? Nej haha

41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej

42. Vad har du med dig in på bion?  Kompisar & snacks

43. Vem var din favoritlärare och varför? Ingen

44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej

45. Vad har du för väder? Pissigt

46. Har du en blogg? nej 

47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Går inte där än

48. Gillar du att flyga? Nej , värsta jag vet

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor helt klart

50. När sov du senast på golvet? Nån helg sen

51. Vilken är din favoritdrink? Oboy

52. Gillar du din boende-situation? jadå

53. Vilken är din mammas hemstad? Göteborg

54. Din pappas hemstad? Stockholm ftw

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? noll

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? ibland

57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej

58. Vilken är din favoritfrukt? Mandarin

59. Äger du en digitalkamera?  Ja

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja

62. Tror du på liv på andra planeter? klart 

63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? mamma

64. Tror du att Gud är man eller kvinna? man klart

65. Vad var det senaste du åt? donno

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? motsatta men även samma

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? dom åt kakor. ingen aning 

68. Gillar du senap? Nja

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Dö

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? klart fan

71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? nej

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nä

73. Tycker du om att krama folk? Ja vem gör inte?!

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? nja, shit happens, man kan inte komma ihåg allt vafan

75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? i taket lyser stjärnorna, i det tysta, som jag vill vara

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? vet ej

77. Vad är du allergisk mot? laktos och pollen , alltså äpplen mm.

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej 

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? gabriel typ

80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? kollar mig i spegeln

81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? massa!

82. Vad får dig att gråta? mensverk, pms, idioter och livet

83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? magen

84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? näsan

85. Vem är din knasigaste vän och varför? isabelle, det talar för sig självt..

86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Vad? ja klart

87. Vilken musikkonsert var du på senast? norlie&kkv, lmfao, avicii

88. Vad har du för färg på tandborsten? grön

89. Har du varit med på tv någon gång? Ja, looong time ago

90. Har du levande blommor hemma? Ja

91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? rosa och vitt

92. Har du körkort? Nej

93. Har du en bästis? Många!

94. Hur ser dina sängkläder ut? Vitt lakan,rosa täcke, 2 rosa kuddar, 3 vita kuddar, 2 pälskuddar och en pälsfilt

95. Vad får dig att koppla av? musik

96. När skrattade du hjärtligt senast? donno

97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? sticka ett hus

98. Vilken var din bästa ålder? ett år sen

99. Berätta om någonting du ångrar. -

100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? gå ut

 


Ego

 
Är inte på skrivhumör idag så jag låter bilderna tala istället. Ha en bra helg
 

FRIDAY

För er som hade missat det asså


Äntligen!

Äntligen är jag klar med allt plugg! Sjukt skönt! Och imorgon fyller underbaraste Nora år! Jag, Nora, Matilda, Victoria, Sara, Agnes, Ludvig, Kim, Linnea, Emma och Alice ska äta mysig middag hemma hos Nora och sen ska vi spåra totalt! Fan så taggad jag är! Grattis i förskott min plutt!


Dream look


9 SPEX


Nyårs klänningar!

Lite bråttom börjar man ju ändå få inför nyår..
Vad ska man ha för klänning igentligen? Det beror ju såklart helt på vad man ska göra, men jag ska antagligen äta middag någonstans med min familj med flera och sen fest så då vill man ju gärna ha en snygg klänning men man vill ändå inte vara overdressed om ni förstår! Någon som har förslag?
 
P U S S A R  M A L I N
 


Fittäckelväder

Känner att jag är riktigt negativ just nu! Men inte så konstigt när allt fuckar. Kolla vädret liksom, kommer aldrig bli frisk nu... Fuck it, kom knappt hem idag, typ förfrös. Kul!

Imorgon slutar jag lyckligtvis tidigt och då är det hem och plugga som gäller! Love it! Uppdateringen kommer nog vara lite nere tills på fredag morgon så att ni vet!

P U S S A R M A L I N


Pluggpluggpluggplugg...

Har sjukt mycket plugg! Hade ett matteprov igår (måndag) där jag fick 18/20 och imorgon har vi ett till och vill verkligen satsa så tillbringar denna tisdag i skolböckerna! Sen har jag en stor inlämning på fredag! Wääää


En dag närmre heeeeelg!

Är sjukt taggad för helgen! Ska fira bästa Nora som fyller 15! Jävlar vad kul vi ska ha!
Men än så länge är det bara tisdag då.. Har gympa som första lektion som alltid på tisdagar så har just nu denna glamorösa outfit. Puss


Monday...

 
Hej alla underbara läsare! Idag har jag varit i skolan som vanligt dårå, smart som man såklart alltid är så glömde jag helt bort att vi skulle vara i kyrkan direkt på morgonen (advent) så jag kom väl sisådär 15 minuter sent. Alltid lika kul. Efter skolan åkte jag till Aba och mötte upp Agnes vid Sushin och sen gick vi och mötte Nora och Matilda, Victoria kom lite senare. Sen träffade jag Kalle i typ fem min och sen drog jag hem, intresant jag vet.
 
P U S S A R  M A L I N 
 
 
 
 
 

In love

Hur snyggt som helst blev dem!


Vinter



 
 

Nytt på bloggen

Har ny header som ni kanske ser! Vad tycker ni? Själv är jag väldigt nöjd!
 
 
P U S S A R  M A L I N

Morgonmys

Jag ligger just nu i soffan och dricker oboy till frukost! Ska snart träna tror jag (om jag nu orkar) , ska göra mina naglar klockan två! Fett taggad, älskar att ha fina naglar! Ha det bra kära läsare! Puss
 

Min lördag!

Insåg just att jag låter otroligt bitchig på videos! Men ni får leva med det! Är faktiskt inte så bitchig av mig ;)

Pussar


Lördag

Jag ska spendera min lördag i mitt rum, här ska det städas! Man ser knappt mitt golv, kläder överallt men nu jävlar ska de bli fint!

Senare ska jag möta Kalle en stund och sen myskväll med mina brudar!

Pussar Malin!