TIME FLYS

Lovet går as fort ju! Halva har typ gått liksom.. Men men, man får göra det bästa av tiden som är kvar! Själv tänkte jag gå på bio, sova med kompisar, fest, shoppa, fika men mysiga människor! Höstens ju ändå rätt mysig ibland! Ikväll kommer Victoria hit så ska vi dra och köpa BJ och bara mysa för att vi har mensverk, haha perfekt att ha det samtidigt så man kan lida tillsammans! Haha

Pussar Malin!


Taken 2

Idag åkte jag först till mammas jobb för att hämta pengar eftersom att mitt kort inte fungerar! Otroligt jobbigt. Sen åkte jag och Fanny till brommaplan för att sola, efter det fräschade vi till oss för att åka vidare mot stan! Där kollade vi lite och jag köpte en jacka och en spray till mitt hår, sedan åt vi lunch på Jensen's.

På kvällen var jag på söder och såg Taken 2 men Rebecca! Otroligt mysigt , dessutom så var Erik Segerstedt på samma film som vi! Rätt coolt ändå! Sen måste jag passa på att ge själva filmen bra kritik! Riktigt sevärd!

Pussar Malin!


S O M M A R

Fyfan vad mycket jag saknar alla fina sommardagar, galna nätter och mysiga mornar. Denna bild gör det inte bättre heller. Kommer verkligen ihåg den där kvällen, när vi drog och badade typ klockan två på natten lite random sådär. Sommaren 2013 , då jävla ska de spåras!


LOOK OF TODAY

Tröja- Bondelid
Jeans- Gstar
Skor- Hunters
Jacka- Esprit


SÖNDAG

För första gången på länge så känns det inte så jävla deppigt att det är söndag! Man är ju ändå ledig hela veckan så det är rätt chill! Idag ska jag till stan med Beccz, ska försöka hitta en jacka, sett en som jag funderar på att köpa! Har jag tur så är mina föräldrar snälla och betalar halva iallafall! Haha. Sen ska jag nog köpa något annat fint tror jag, lägger upp sen helt enkelt!

Pussar Malin!


STABIL KVÄLL

Aggzon och Claricii


THE ONLY BOY THAT REALLY DESERVES YOU IS OFTEN THE ONE WHO DON'T KNOWS IT

Sann jävla skit!


ANGÅENDE DESIGNEN

Nej den ska inte se ut såhär! Bara det att jag behöver hjälp med den så det ska snart fixas!


THIS OR THAT

Gossip Girl eller Sex and the City? Gossip girl

 

Starbucks eller Espresso House? Aldrig varit på starbucks så Espresso House I guess..

 

Glass eller Tårta? Tårta!

 

Nyttig eller onyttigt? Onyttigt

 

Bada eller sola? Sola!

 

London eller New York? New York vill jag åka till, aldrig varit i något av dem!

 

Sverige eller USA? Även fast jag aldrig varit i Usa så skulle jag nog säga det!

 

Fika eller Shoppa? Kombinationen!

 

Havet eller Pool? Pool! Hav är också mysigt men så kallt i Sveriges hav 

 

Julafton eller Födelsedag - Födelsedag , då är det sommar

 

 

Vinter eller sommar? Sommar såklart!

 

Sminkad eller Osminkad? Osminkad, mycket skönare!

 

Pojkvän eller singel? Singel

 

Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad är rätt kul.

 

Smsa eller prata i telefon? Prata i telefon

 

Ful och rik eller Snygg och fattig? Snygg och fattig, I can make my own money!

 

Hemmakväll eller utekväll? Hemmakväll

 

Sova naken eller med pyjamas? Inte helt naken men inte pyjamas

 

Rosa eller Blå? Rosa

 

Sova eller Vaken? Vaken!

 

Blogg eller Facebook? Blogg, använder sällan facebook nu för tiden! Mest instagram

 

Känd eller okänd? Okänd.

 

Shoppa eller Blogga? Shoppa!


NEW FAV

Love it!


CHECK IT OUT!

Måste nästan tvinga er att lyssna på denna grymma version av Teenage dream! Det blir en helt annan låt, iallafall en helt ny genre! Mycket lugnare och enligt mig en favorit! Check it out! ↓
 
 

LOV BITCHES!

Äntligen är det höstlov! Otroligt skönt även fast jag har en del plugg att ta igen! Måste börja satsa på skolan och jobba upp mina betyg nu med tanke på att jag vill gå blackan kanske.
Igår hade jag en supermysig dag i stan med Victoria! Köpte en Ralph lauren parfym, den blåa faktiskt, dom flesta har den rosa men jag gillar faktiskt den blåa! Och sen köpte jag en bondelid tröja!
Snäll som man är så bjöd jag min underbara bästi på lunch, vi åt varsin ceasar sallad på capuccino!
Efter det åkte vi till Aba och mötte upp Matilda , Nora , Kim och några andra killar som jag inte kommer ihåg namnen på! Vi åkte vidare mot bp för att fixa en sak och sen ladda min mobil. Sen skulle dom på fest medans jag va tvungen att åka med mina föräldrar och bror ut och äta för att sen se nya Bond filmen! Rätt mysigt det med förutom att filmen va slut typ halv ett, men men! Hade ni en bra fredag?

Pussar Malin!


ANOTHER DAY OF THIS BORING SHIT

Då var det ännu en dag med tråkig prao! Låter väldigt negativ men det är verkligen tråkigt. Igår hade jag en supermysig dag! Mötte upp Matilda när jag hade slutat och vi åkte vidare mot stan för att kolla lite och sen ta en mysig fika! Vi hade massor att prata om och sen så kom Oscar från X-Factor in på Wayne's och vi fick lite panik, haha. Sen gick vi bort till Mac i Åhléns city och tänkte boka en sminkning, just for fun! Så vi tog numret så att vi kan ringa och boka när vi har tid och så! Gud vad jag babblar! Ha en bra dag!

Pussar Malin!


NEW DAY

Då var det onsdag då! Ska först till prao som vanligt , sen runt lunch så kommer pappa förbi med pengar till mig eftersom att jag ska till stan med Matilda efter skolan och behövde lite! Hel shysst pappa man har! Jag kan slänga in ett inlägg om dagens outfit när den sitter på plats!

Pussar Malin!


HARD CHOICES

Det är faktiskt riktigt svårt att bestämma sig för skola och inriktning och allt sånt! Är väldigt sugen på att gå ekonomi juridik på antingen Bromma gymnasium eller Blackebergs gymnasium men har även funderat en del på Jensen Norra! Någon som har bra tips? Som kanske går i någon av skolorna?

Pussar Malin!


THUESDAY

Lite bättre än måndag! Idag kommer Simon hit, vet inte riktigt vad vi hittar på men jag ska försöka hinna träna innan han kommer! Sen är det västerorts gymnasiemässa i eftermiddag som jag ska på med Victoria, Rebecca, Sara och Agnes! Har inget kul att säga så ha en bra dag!

Pussar Malin!


Måndag

Brukar vanligtvis hata måndagar men den här va riktigt mysig! Stannade hemma från prao för att jag va sjukt trött och sen kom Victoria hit med donken mat, bästa! Sen åkte jag till brommaplan och mötte upp Rebecca och vi åkte in till stan och tog en mysig fika, haha så jävla rolig och mysig dag! Slänger in dagens outfit också!

Tröja- Odd Molly
Jeans- G-star
Skor- hunters
Väska- longchamp
Klocka och ett armband från Marc by Marc Jacobs!


OM MIG

Tänkte berätta lite kort om mig själv! Jag är 15 år , född 1997. Bor i underbara Stockholm med min mamma och pappa som inte är skilda, och min storebror! Jag har världens gulligaste hund som har varit med i mitt liv så länge jag kan minnas! Min pappa är lite dansk vilket gör mig till det också, min mamma kommer från Göteborg. Jag älskar att umgås med kompisar och ha kul och jag föredrar myskvällar framför fest men det händer också. Jag är galen i skor och väskor och kläder! Hoppas ni kom hit för att stanna! Pussar Malin!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.