PAUS

Är inte på topp just nu och har bloggtorka så jag tar en paus i en vecka. Puss fina ni


Smink tips

Använd inte för mycket solpuder, själv tycker jag att det snyggaste är att bara använda det för att framhäva kindbenen.

Lägg alltid en primer som bas så att sminket sitter kvar under dagen!

Skugga ögonlocken med gråa-svarta toner!

Tryck inte för mycket när du lägger på ögonbrynspenna om du inte vill att dom ska se riktigt oäkta ut.

Om du under dagen blir glansig på hyn så ska du inte lägga på mer puder eftersomm det då blir fläckigt, använd ett tramsparant puder istället då.

Lägg inte på mer mascara under dagen eftersom du då får klumpar.

Sminka dig lagom mycket till vardags så att du kan känna dig extra snygg när du väl lägger ner tid på det!




Usch

Jag hatar när folk deppar på instagram/Facebook/bloggar men nu måste jag förmedla världen om hur fucking jävla dålig jag är. Ha ett bra liv.


sjukt jävla bra


Lööördag

Tänkte berätta lite kort om gårdagen/kvällen. Efter skolan drog jag och Victoria hem till mig och käkade glass och kollade på film. Skulle igentligen träffat Alex men kunde inte det så jag, Victoria, Agnes och Matilda åt middag hemma hos Agge och sen drog vi på fääääzt, nä men det va kul. Efter det slaggade jag och Victoria hos moi.

Idag va jag på öppet hus på TBS, den verkade faktiskt as bra! Hursomhelst efter det käkade vi på donken och sen drog jag hem till mig och snart ska jag vidare till Ida och käka taco-middag med Ida och Linnea! Sen får vi se vad som händer framåt kvällen.

Pussar


Frågestund

Har fått ganska mycket frågor om mig den senaste tiden så tänkte ha en frågestund igen nu när jag fått nya läsare, så fråga på! Svarar om ett tag, antingen i video eller vanligt inlägg. Pussar


Hello friday

Fredag, så sjukt jävla härligt. Igår så va jag med Victoria, Jimmy och någon kompis till honom och kollade på en hockey match, en annan kompis spelade och så. Idag ska jag först till skolan, kul. Sen ska jag med Victoria till stan, sen träffa Alex. Det är allt jag vet hittills! Bloggar mer senare!

Pussar Malin


Dinner

Yoghurt , valnötter och honung, sjukt gott!


Torsdag 24/1

Torsdag, värsta dagen på veckan. Gick till skolan idag eftersom att jag mådde mycket bättre och kände att jag behövde vara i skolan nu. Efter skolan som slutar 20 i fyra så ska jag bara åka hem antagligen, eller hitta på något med Victoria, men det blir en ganska chill dag och jag måste dessutom plugga en del till imorgon.

Pussar


Rachel McAdams...

...måste va jordens snyggaste kvinna, och sen så är hon en sjukt bra skådespelare! Älskar nästan alla filmer som hon är med i som Mean Girls, The vow, The Notebook osv. Hon kan göra så olika roller! I Mean Girls ska hon vara het och nästan lite slampig medans i både the vow och the notebook är hon mer elegant, jag hade ingen aning först om att det var hon som spelade Regina i Mean Girls, det var en chock för mig, hon ser helt annorlunda ut!
 
Ungefär hur hon såg ut under The Notebook:
 
 
 
Hur hon såg ut under Mean Girls:
 
 
Känns nästan som två olika personer! Haha, bara jag som tycker det? Och dessa filmer gjordes båda under 2004. Fast det sägs att hon hade peruk när hon spelade in The Notebook.
 
PUSSAR MALIN

Sjuk

Har feber så stannade hemma från skolan idag, gjorde nyss frukost till mig och min bror, pannkakor och smoothie. As gott! Nu ligger jag i soffan och kollar film, vilket jag lär göra resten av dagen!


Good Morning sunshines

Godmorgon sötisar! Tisdag dårå, sitter just nu i vardags rummet och äter frukost medans jag kollar på vakna med nrj. Börjar nio idag så ska börja gå mot bussen om ungefär 20 minuter, älskar att inte ha bråttom! Efter skolan ska jag dra och träffa Alex, ta en fika eller nått mys. Pussar!


Tankar

Första steget i att bli älskad är att älska dig själv, om du inte älskar dig själv så är det jättesvårt att låta någon annan älska den du faktiskt är, och om du inte älskar dig själv så är det jättesvårt att älska någon annan på riktigt.
Att älskar sig själv är enligt mig inte samma sak som att vara perfekt eller tycka om precis allt med sig själv, enligt mig är det att respektera den man är och att tycka om helheten. Att älska sig själv över lag och att framförallt älska insidan.


♡♡♡


Train

See you in a few hours...


Laugh out loud

Ligger just nu i sängen med en kopp te och kollar på LOL, sjukt skönt att vara klar med allt plugg för veckan+ att jag har städat hela mitt rum!

Mamma kom hem idag så jag har ätit middag med familjen och så, bara myst typ hela dagen. Jag behöver såna dagar ibland, när man inte har något man måste göra utan kan göra precis vad man vill! Det är det bästa jag vet. Skönt att jag ändå lyckades få lite things done!

Godnatt pussar!


Q/A

 
Kan du visa ditt rum? Kram
Svar: Kanske senare! Ska strax gör om mitt rum en del så tänkte ta lite före och efter bilder då! kram
 

Vart har du köpt det lila Marc Jacobs armbandet?
Svar: Jag fick det av min morbror när jag fyllde år men det är från NK!
 

Finaste och helt klart bästa Malin ♥
Svar: Du är Lukas♥
 

Hur redigerar du dina bilder? Jättefin är du!
Svar: Först och främst tack så jättemycket! Jag brukar för det mesta använda instagram effekten Walden och mer än så gör jag inte med mina bilder!
 

Om man har stor bröst så är det inte så att man döljer det på en bild? Och om man har stora bröst så kanske man vill visa det? Man kanske är nöjd me dom. Tänkt på de?
Svar: Jo visst är det så men det jag syftade på med det jag skrev var dom som inte har så i verkligheten. Alla har olika åsikter och jag delade med mig av min, sen får alla göra vad dom vill och lägga upp vilka bilder dom vill! 
 
Snyggast♥
Svar: Tack bästaste du!
 

var ska du festa?
Svar: Skulle på en fest i bromma med rebecca men ingen av oss orkade haha så vi sket i det!
 
 
PUSSAR MALIN

Jag älskar dig


5 saker jag stör mig på

 
Tjejer som lägger upp bilder när man ser typ hela brösten är enligt mig sjukt irriterande! Attetionwhore? Om man nu har så stora pattar (Vilket dom flesta som lägger upp dessa bilder inte har) så kan man ju behålla dom för sig själv. Haha. 
 
Personer som låtsas att dom inte blir avundsjuka fast dom igentligen blir så avundsjuka/svartsjuka att dom typ ligger hemma och gråter på kvällarna, jag menar snälla, va lite ärliga! Om du står för att du är avundsjuk så kanske personen/personerna som orsakar det slutar med det så att du slipper ligga hemma och gråta (Säger inte att alla gör det, vissa blir säkert inte avundsjuka alls)
 
Ojämna benor haha, om ett hårstrå eller två ligger lite fel på någon så MÅSTE jag ändra det, haha får typ panik! Lol
 
Torra ben, hatar att ha torra ben, smörjer in mina 24/7 när jag är hemma för att dom inte ska vara det, och rakar dom typ varannan dag även på vintern, sjukt onödigt men men!
 
Korta naglar på mig själv. Hatar att ha korta naglar haha, samtidigt så är jag sjukt dålig på att låta dom växa ut! Så det blir gelé naglar för min del! Inte så jättebra för den naturliga nageln, men men!
 
 
PUSSAR MALIN

♡♡♡


Dubbelmoral

Dubbelmoral är något som jag tror att alla någon gång haft, det kan man liksom inte undvika helt! Men när folk har dubbelmoral hela tiden så blir det ganska tröttsamt!

Det finns säkert folk som inte vet exakt vad dubbelmoral är så tänkte förklara lite enkelt. Dubbelmoral kan till exempel vara att man säger att man stör sig på till exempel folk som ljuger och sen ljuger man själv.

Det kan såklart hända ibland utan att man tänker på det , ingen är perfekt liksom. Men ibland kan jag störa mig sjukt mycket på det här med dubbelmoral, som när folk lägger upp bilder på instagram/Facebook/twitter och skriver något dom verkligen stör sig på eller hatar osv och sen två dagar senare så gör dom precis det som själva uttryckt att dom stör sig på, det är sjukt provocerande!

Är det bara jag som stör mig på folk som alltid har dubbelmoral?


Jack Reacher

Hej sötisar! Ledsen för seg uppdatering. Var med paps i stan idag, köpte lite saker och åt lunch. Sen mötte jag Rebecca och tog en fika med henne och pratade massor bara, sen drog jag hem och åt middag med familjen och sen drog jag på bio med dom bästa! Vi såg Jack Reacher, rekommenderas starkt! Sjukt bra! Är just nu påväg hem, är sjukt trött även fast klockan bara är 20 i tolv, blir trött av skolan, haha.

Pussar!


Headern är bara tillfällig

puss


Häve a näjz kvääll

Bloggar mer imorgon, PUSS


FRIDAY

Härligt med fredag! Har inte spikat mina planer för dagen ännu men ska iallafall till skolan först och sen antagligen träffa Nora, Matilda, Sara osv! Ikväll skulle jag och Rebecca på nån fest tror jag, om vi orkar hahah. Have a niiiice friday!

Pussar Malin


Fuuuuuunny

man ser att du har redigerat benen. så sjukt töntigt.

Svar: Kan inget mer än säga att du inte ska snacka om saker du inte vet något om. Jag har inte gjort något med bilden förutom att haft en effekt i Picaza som gör att kanterna blir mörka och lite skuggade. Har inte på något sätt redigerat mina ben! Haha ser ingen anledning att göra det heller! Ha det bra :)


Te och plugg!

Ligger i sängen och dricker te, pluggar och snackar med Samuel. Försöker fatta lite av svenskan, har nämligen prov imorgon, en analys på en text av August Strindberg, sjuk kul, haha. Nej nu måste jag fortsätta här! Pussar
 
 
Osminkad och sjukt sliten!

S O M M A R

 
 
Då hade man det bra...

Thursday



Hej sötisar! Ska precis dra till skolan, försov mig så missade första lektionen men hinner nog till andra som börjar 9:40, annars missar jag väl högst tio minuter på den. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer än, slutar sent så man hinner inte så mycket och dessutom så ska jag träna så kanske bara drar hem när jag slutat! Jaja, mer om det senare, måste skynda så att jag hinner med min buss! Pussar


Dagens:

Tröja- Gant
Jeans- Filippa K
Skor- Hunter
Väska- Longchamp


Hiss/diss?

Jag tycker själv att det är as snyggt att ha en relativt stilren outfit och sen en färgklick i form av tillexempel ett par as coola klackar eller varför inte en annorlunda väska? Jag hissar det högt! Vad tycker ni?


Right now

Atm sitter jag och försöker få klart matten för den här veckan. Känns som att jag pluggar hela tiden men vill verkligen lyckas nu! Och höja mig. Jag har liksom bestämt nu att jag ska höja mina betyg och då är det bara att plugga! Ska senare åka med Ida till Bromma gymnasium på öppet hus, ska även möta mina föräldrar där och kolla runt lite osv! Hoppas ni har/haft en super onsdag! Puss

Relativt gammal bild på mig och Linnea, som fyller år idag! Grattis baby, lots of love




Todays

Vit tröja under- Bondelid
Lila tröja- Tommy Hilfiger
Jeans- G-star
Smycke- Marc by Marc Jacobs
Väska- Longchamp

Och sen hunters och en svart jacka till!


Q/A

 
Har du bra betyg? Hur många poäng?:)
Svar: hyffsade bra betyg! Har inte satsat så mycket på skolan innan men nu går det bättre, har ca 230 p men kommer förmodlingen att höja mig en del nu under våren!
 

vart bor du?
Svar: Som sagt, Ekerö!
 

Vad kostar den på vero moda?:)
Svar: ca 300 tror jag men är inte säker!:)
 

Malin du är så vacker ♥
Svar: Tack lukas!:*
 

Du är så sjukt fin och snygg!
Svar: Åh tack!
 

R de du på bilden?
Svar: Nepp, bilden är från weheartit!
 

Du svara inte på den sista frågan
Svar: Det stämmer, det är inget jag vill ta upp i bloggen.
 
 
En gammal bild från i somras, enjoy!

Min dag

Tänkte för ovanlighetens skulle berätta vad min dag bestått av! Haha. Åkte först till skolan som vanligt, sega lektioner osv. Slutade fyra och då drog jag Ida, Linnea och Maria till grillen för att hålla Linnea sällskap medans hon åt. Sen åkte vi vidare till Brommaplan där vi igentligen skulle träffat en annan kompis men det blev inte så. Då åkte vi till stan och köpte några saker och tog en rätt lång fika! As mysigt. Sen gick vi ner till tunnelbanan igen för att möta Tanja men mötte även Rebecca och Victoria. Sen åkte vi till Östra Real på öppet hus! Det verkade vara en sjukt bra skola och blev riktigt taggad på den! Men samtidigt har jag ju funderat en del på Bromma så får se. Bromma har öppet hus imorgon så ska dit och kolla lite mer!

Hoppas ni haft en bra dag! Puss


Sweet Morning

Godmorgon finisar!
Jag vaknade för ca 30 minuter sen, har redan duschat och är helt klar men min buss går inte förräns om en timme så har all tid i världen att bara mysa framför tv:n och äta en mysig frukost! Vilket jag i vanliga fall aldrig hinner eller vill, men nu är jag lite hungrig så tänkte passa på! Bjuder på en fin bild på vad jag har på mig just nu, springtights och en tjocktröja, har gympa som första lektion nämligen. Efter skolan idag som slutar kvart i fyra så åker jag och Ida till Östra Real som har öppet hus ikväll, kolla lite och så! Ha en bra tisdag!


Mål!

Jag har gjort upp fyra stycken rätt enkla och ganska roliga mål till mig själv, det är klart att den första och sista är lite svårare (iallafall för mig som person) men jag ska lyckas ändå! De andra två är mer for fun och för att få lite struktur på vardagen!

Jag tror att det kan vara väldigt viktigt och framförallt bra att sätta upp mål, för på så sätt ser man mer svart på vitt när man lyckas och när man behöver lägga ner mer energi på till exempel att plugga för att nå dit man vill! Det blir en pepp att klara det man strävar efter!


Hunky dory

Tänkte bara tipsa om hemsidan campadre.se som just nu har över 70% rabatt på vissa Hunky Dory plagg! Man måste bli medlem för att komma in på sidan men det är enkelt fixat om du inte redan är det! Sjukt värt med tanke på hur billigt det är just nu. Sen kan man ju annars om man inte vill lägga massa pengar på inprincip bara märket så har Vero moda en tröja som är nästan exakt likadan som den med stjärnan på nedan för betydligt mindre pengar!


Egoboost

Tycker att alla ska som inte redan gjort det ska läsa boken "egoboost" av Isabella Löwengrip. Sjukt bra. Den handlar om hur osäkra vi tonårstjejer faktiskt är, det är en grym pepp genom hela boken och man känner verkligen igen sig. Kärleksproblem, komplex, skolan, den tar upp allt som faktiskt händer i de flesta tjejers liv! Sjukt läsvärd.


It's so hard to explain what's wrong when nothing's right

Ville vara lite djup. Godnatt


Hello sunshines!

Hej älsklingar! Gud vilken härlig dag idag, lite sol sådär, haha. Var hos Alex idag, Victoria sov hos mig igår och ska träffa Fanny senare ikväll, kanske Jimmy, vi pratade om det! Just nu har jag verkligen ingenting att säga så jag bloggar mer senare! Ha en bra söndagskväll!

Pussar Malin!


Utgång!

 
 
 Ha en bra kväll sötisar!

Q/A

 
Undrare: Har du kik? Har du instagram? Har du keek? Har du Twitter? Har du Facebook?
Svar: Yes! Kik- mallzor, Instagram- malinliljedahl, keek nej, Twitter- malinliljedahl, Facebook- Malin Liljedahl.
 
Youknowwho: Duktig du är! Och så sjukt vacker♥
Svar: Actually I don't! Men tack duu
 

Clara: Du verkar så himla självsäker! Jag menar jag skulle aldrig våga åka till skolan utan smink. Har du något tips på att få bättre självförtroende? Din blogg äger. Kram!
Svar: Hej Clara! Ärligt talat så har jag inte så bra självkänsla, folk tror säkert att jag är jättenöjd med mig själv osv, men det är jag inte. Jag har bara lärt mig att acceptera den jag är, så här ser jag ut och det är ingen mening att vara missnöjd över det. Alla är bra på sitt sätt! Tack! Kram
 

Anonym: Kalle då?
Svar:  Vet inte riktigt vad jag ska svara på det.
 

Anonym: Ja ellerhur, vad hände med Kalle? Vad gjorde ni? Hade ni sex??
Svar: ↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
 
 
 
 
 
 
 

VD

Ligger just nu i sängen och kollar lite Vampire Diaries. Ska snart ta en löprunda, sedan duscha och sen fixa mig osv så att jag kan draaaa!

Pussar Malin!


Cozy

Sitter just nu i vardagsrummet och dricker smothie, wifey eller nått. Blev jättesugen på det så rörde ihop vad som fanns hemma! Lite melon, banan, kiwi, mango, annanas, hallon och jordgubbsyoghurt! As gott, och sen lite vaniljsocker, så enkelt! Och så gott!
När jag är klar ska jag dra hem till Victoria och sen ska vi träffa Nora och jag hoppas vi åker till stan för jag behöver verkligen köpa några små saker! Ha bra lördag babies!


Birkaskolan levererar ännu en gång

Nu har min underbara skolmat matförgiftat mer än halva skolan, vi är fem personer här i min klass eftersom att resten blev sjuka. Tänker ALDRIG mer äta skolmaten igen. Idag går vi som är kvar antagligen till centrum och äter på grillen eller thai. Love my school


Dagens look

Kör på osminkat idag!
Kofta- Odd Molly
Jeans- G-star
Skor- Hunter
Och sen mitt marc Jacobs armband och min Longchamp!


Q/A

Din hemliga beundrare♥: Varför så snygg? Du är bäst
Svar: Hej Lukas babe, föddes bäst, som du, pusssssss
 

Anonym: Vad går du för skola?
Svar: Jag går i en jätteliten skola på Ekerö- Birkaskolan.
 

Anonym: Grr nu kommer man "sova" gott
Svar: Sååååå bra
 

Amanda: Vart i Stockholm bor du?
Svar: På en liten ö kallad Ekerö, haha
 

Anonym: Håller du på med någon kille? Asså är på g eller så? :)
Svar: Nej :)
 

Elin: Vart har du köpt dina hunters?
Svar: På xxl i Bromma, där kostar dom nämligen bara 999:-, och nu tror jag att dom är ännu billigare! 
 

Lukas: Du är så fin!
Svar: Tack älsk :*
 

Anonym: Vart köper du dina odd Molly kläder? :)
Svar: På Mathilde och NK! :)
 

Plugg osv...

Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen, kollar just nu på Pretty Little Liers medans jag försöker få lite plugg gjort! Måste lämna in ett arbete imorgon så måste bli klar helt enkelt. Pussar

Bilden har inget med inlägget att göra men har ingen bättre så enjoy!


Thursday

Torsdag, min längsta och jobbigaste skoldag, 08:00- 15:45. Jaja, efter skolan blir det hem och plugga, sjukt, bara gått tre dagar på skolan och har redan massor att göra känns det som, men det är sista terminen i nian och måste satsa nu, speciellt på matten eftersom det är framförallt där jag vill höja mig eftersom jag ska gå ekonomi juridik i gymnasiet. Man får väll vara glad så länge nationella inte har börjat!


ⓝⓔⓦ ⓘⓝ

Vet inte varför men är helt inne på söta underkläder! Älskar dom! Köper nya hela tiden! Behöver inte ens några, det är bara kul att köpa helt enkelt! Haha. Alla dessa godbitar är från HM! Där jag faktiskt köper dom flesta av mina underkläder, snygga och sköna! Bättre kan det inte bli!


Breakfast

Sitter just nu och äter frukost framför tv:n, alltså dricker te i mitt fall. Kan inte äta så här tidigt på morgonen om jag inte är riktigt hungrig. Hursomhelst, idag slutar jag runt två och då åker jag och möter upp Fanny vid hennes skola och sen drar vi in till stan, kollar lite och tar en fika, snacka om allt mellan himmel och jord. Sjukt mysigt och behövligt! Ha en bra onsdag babies

Pussar


So cute!

Tycker att dessa höga strumpor från Odd Molly är så mysiga! Ett måste! Att bara ha hemma och mysa runt i, as söta/fina men framförallt sjukt mysiga! Lite annorlunda också, vilket jag gillar. Tips!
 
 
P U S S A R  M A L I N

DW

Måste bara hissa Daniel Wellington klockorna! Sjukt snygga på både killar och tjejer och kostar runt tusenlappen vilket inte är så farligt för en snygg klocka! Skönheten under är helt klart mitt nästa köp!


Svar

Freja: Vart kan man köpa Ray ban's för 995? Hur länge kan man de?? Kram
Svar: Synsam! Men det var bara mellan den 2-6 januari :) kram


Anonym: Era fula fittor
Svar: tack babe älsk


Anonym: vem är det du vill ska läsa då?;)
Svar: Haha dedu! 


Dagens outfit

Tröja- Odd Molly
Jeans- G-star
Skor- Hunter
Väska- Longchamp


Cozy Morning

Just nu ligger jag i sängen, vaknade nyss och klockan är 08:38, så skönt att vakna nu när det är skola! Brukar igentligen börja om 20 minuter på tisdagar men idag har vi inte första lektionen så börjar 10:25 istället! Så happy! Finns inget bättre än sovmorgon! Efter skolan ska jag träffa mina tjejer tror jag, alltså victoria, sara , nora, matilda, agnes osv, vet inte vilka som skulle med! Nej nu måste jag hoppa in i duschen så att jag hinner! Pussar!


-

När hon stirrar på dina läppar – Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig – Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig – Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst – Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig – Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig – Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst – Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta – Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå – Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd – Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel – Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg – Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig – Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag – Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig – Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig – Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand – Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet – Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen – Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig – Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta – Försvinner aldrig smärtan
När hon är med dig och dina kompisar – Visa för dom HUR MYCKET du gillar henne!
När hon säger att det är över – vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon lägger upp den här – Vill hon att du ska läsa det


Allra bästavän

 
 
P U S S A R
 

Last day in freedom

Skolan börjar imorgon för mig, är inte särskilt taggad haha. Igår drog jag och Victoria och träffade Jimmy, Hampus och någon till, vi gjorde inte så mycket men det var kul att träffa dom ändå! Idag ska vi dra till stan och så, tror inte jag ska köpa något om jag inte blir helt kär eller så, haha, ska lyckas spara!

Pussar Malin!


☆☆☆


Q/A

Anonym: 
Jävla orrehand
 Svar: Jag vet
 
 
 
Kaos: Snyggt men det var finare med rosa!
Svar: Tröttnade på den designen men är inte helt klar med den här, ska flytta ner manyn så att inte halva sitter uppe i headern.
 
emma: As snyggt! Gör du både headern och designen själv? vet du hur man lägger in header?
Svar: Tack! Jag tar en färdig design och lägger sen in headern själv, ja det vet jag.
 
Klara: Hur mycket kostar Ray ban?
Svar: Det beror på vilka du ska köpa, mina kostade 995:- just när jag köpte dom men dom kostar i vanligt fall 1495:-
 
 
 
Anonym: Du borde blogga mer om din kompis Victoria, hon är Het! / het kille från Lappland
Svar: Tjäääääna vicky, gillar inte att blogga om dig. nej drev men aa, du är het puss hej.
 
Anonym: Kan du göra ett inlägg med bilder på det du fick i julklapp?<3:)
Svar: Ja det kan jag nog , bara det att jag mest fick pengar eftersom att jag knappt hade önskat mig något men kan nog ordna bilder på det jag fick! kram:)
 
Pussar Malin!

Goodmorning sunshines!

 
Godmorgon fina läsare
Kom på att jag börjar skolan på tisdag, så behöver inte ha söndagsångest, fast har det typ ändå, för att lovet är slut och för att det var det typ sämsta lovet på riktigt länge haha. Orkar inte gå in på gårkvällen här men idag ska jag hem till Kajsa och vi måste planera lite för vårt motionspass, känns ju sjukt bra att plugga på ett lov. Men kanske drar ut ikväll eller något, hittar nog på något iallafall, sista kvällen sådär!
 
 
PUSSAR MALIN
 
 

Cozy times

Sitter just nu och äter lite sen middag med Rebecca , vi kom nyss från Alex och Simon och sen ska jag till Matilda och där ska vi typ föra lite och sen vidare till en fest. Ha en braaa kväll!

Pussar



OLD SWEETIES

Älskar dessa låter, både är från filmen Dear John som alla som inte sett förövrigt måste se!
Helt klart bästa filmen ever!
 
 
 
 
 
P U S S A R  M A L I N

Inspiration

 
P U S S A R   M A L I N

Nytt!

Kände för lite förändring på bloggen, ny start! Så har gjort om lite som ni säkert märkt! Vad tycks?

Pussar!


Cozy saturday

Idag ska jag fixa lite här hemma och senare åka och äta lunch/middag med Rebecca i stan, sushi blir det nog! Sen ska vi antagligen gå i lite butiker osv, får se om jag får med mig något trevligt hem! Ikväll blir det utgång med bästa tjejerna och killarna, och sen tror jag att jag sover hos någon kompis eller så! Pussar Malin!


Stupid me

Jag som va så sjukt taggad på att hitta på något ikväll somnade när jag tänkte vila i typ fem minuter och sov i typ två timmar och då var jag för trött för att göra något alls så har legat och pratat tele med bästa och kollat på film hela kvällen/natten istället, mysigt det med! Får bli utgång imorgon istället men bloggar mer om det senare , pussar!


♡♡♡


My day

Var först och gjorde nytt pass med familjen och sen åkte vi vidare till ett jättemysigt italiensk ställe och åt lunch där. Efter det åkte vi vidare till gallerian, fick med mig ett par nya Ray Ban's hem också, eftersom att mina gamla har gått sönder tyvärr, dom funkar att använda men dom skaver lite så slog till på ett par nya!


FRIDAY

Äntligen ska jag få slippa ligga hemma och ruttna! Först ska jag med mina föräldrar till stan , köpa lite saker och fixa nytt pass och äta lunch med dom, senare ska jag träffa Alex och sen ska jag ut ikväll! SJUKT TAGGAD, aldrig varit såhär taggad, men som sagt, det blir så när man legat hemma i en vecka och dom ända personerna man sett är ens föräldrar och ens storebror som för övrigt aldrig är hemma ändå. Jaja, ha en bra dag! Pussar


Dagens planer

Eftersom att jag inte kan gå ut idag så tänkte jag fixa lite här hemma, först ska jag träna eftersom att jag inte gjort det på en vecka nu på grund av att jag blev sjuk, sen efter det tänkte jag ta ett långt bad med hårinpackning, scrubb, raka benen, olja och allt sånt mys och sen tänkte jag fixa fint i mitt rum! Har inte haft ork den här veckan så det ser lite ut som det gör, ligger lite kläder här och var osv. Jag brukar ha ordning i mitt rum men nu har jag inte orkat! Men det ska ändras.

Pussar Malin!


Long ago

Hej där! Jag är frisk nu men min kära moder tvingar mig att va hemma imorgon ändå, bara för att hon är så snäll. Så jag kommer alltså gå ut först på fredag... Får ju ett långt lov, snarare helg, haha men jaja, let's rock it! Ska först åka och fixa nytt pass på fredag och sen träffa Alex tror jag och sen ska jag ut på kvällen, får se vart vi hamnar osv, på lördag ska jag först till stan, vet inte med vilka än men vill shoppa så ska försöka ta med mig Rebecca eller någon mysig som jag inte träffat på länge, sen på lördag kväll ska jag ut igen! Fy satan vad kul det ska bli efter att ha varit sjuk så här länge!

Och angående att jag ska shoppa- Ja jag vet att jag sa att jag ska försöka spara men jag tror/hoppas att jag även nämnde att jag suger på det så får se hur det blir med den saken!

Pussar Malin!


Mina nyårslöften

♡ Börja träna mer!

♡ Höja mina betyg, speciellt i matte.

♡ Ha sjukt kul och inte slösa tid på idioter!

♡ Komma in på mitt förstahandsval i gymnasieansökan!


Happy new year!